gázszerelő

Gázszerelés Budapest, gázszerelő - Péter Segít

Gázszerelés Budapest, gázszerelő - Péter Segít

Szilárd tanácsok bárki számára, aki jobban meg akarja érteni az iPhone-t

2022. augusztus 02. - Fűtésszerelés Péter

Szilárd tanácsok bárki számára, aki jobban meg akarja érteni az iPhone-t

 

Iphone az egyik legforróbb technológiai termékek saját ezekben a napokban. Ha van egy, lehet, hogy nem kap mindent, amit csak lehet. Nézze meg ezeket a tippeket, hogy többet tudjon meg a készülékéről. Lehet, hogy kellemesen meglepődik mindazon, amit az iphone készülékével és egy kis tudással megtehet.

Valószínűleg sok időt tölt görgethető tartalmak olvasásával az iPhone-on, de lehet, hogy nem tud erről a funkcióról. Ha egy oldalon lefelé görgetett, egyszerűen a telefon állapotjelzőjére koppintva visszatérhet a tetejére. Ez nagyon hasznos lehet, és ha egyszer megismerkedik a funkcióval, lehet, hogy állandóan használni fogja.

Az iPhone akkumulátora gyorsan lemerül. Különösen, ha sokat használja a telefonját, előfordulhat, hogy tehetetlennek érzi magát, ha a készülék éppen akkor merül le, amikor szüksége lenne rá. Szokjon hozzá, hogy amikor csak teheti, csatlakoztassa a készüléket egy konnektorba; ez segít abban, hogy az akkumulátor napközben is feltöltődjön.

Szeretne ékezeteket vagy umlautokat hozzáadni az üzenetéhez? Ha igen, akkor jól figyeljen. Érintse meg a megváltoztatni kívánt betűt, és tartsa egy darabig lenyomva. Egy doboznak kellene megjelennie, amely sok extra billentyűt tartalmaz. Az egyes betűk beírásához rendelkezésre álló lehetőségek sok választási lehetőséget biztosítanak a betűk megjelenésére az iPhone használatával.

Van egy igazán ügyes trükk az iPhone fejhallgatójának használatához, amellyel könnyedén kezelheti a hívásait. A szájrész tulajdonképpen egy másik gombként is funkcionál. Ha a fejhallgatót használja, és hívást fogad, csak csípje meg a gombot. Ezzel felveheted a hívást. Ha a gombra kattint, a hívót a hangpostára küldheti.

Könnyen elmenthet egy képet a Safariból az iPhone-on. Amikor a kívánt képen van, koppintson a képre, és tartsa lenyomva. Megjelenik egy üzenet, amely megkérdezi, hogy "Mégsem" vagy "Kép mentése". Nyilvánvalóan a "Kép mentése" opciót szeretné választani.

Az egyik dolog, amivel növelheti a termelékenységét az iPhone-on történő internetes keresés során, hogy nagyobb billentyűzetet kap, ha vízszintes helyzetbe helyezi a telefont. Így jobban láthatja a karaktereket, ha függőleges módban nehezen látja őket.

Egy nagyszerű trükk, amivel mindig tisztában kell lennie, amikor iPhone készülékét használja, hogy a Safari internetes komponensből hívásokat kezdeményezhet, ahelyett, hogy oda-vissza járkálna a telefonja között. Ezzel rengeteg időt és energiát takaríthat meg a különböző képernyők váltogatásával keresés közben.

Ha nagy rajongója ön a hangulatjeleknek, az iPhone "Emoji billentyűzete" önnek való. Ez lehetővé teszi számos különböző érzelem használatát, némelyik még könnycseppeket és szíveket is tartalmaz. Az Emoji billentyűzet használatához menjen a beállításokhoz, kattintson az általános, majd a billentyűzetre, végül az "Emoji billentyűzet" opcióra.

Az iphone-on rengeteg játékalkalmazás gondoskodik a szórakozásról. Néhány klasszikus játék, például a Tetris és a Bejewled is megtalálta az iphone-ra vezető utat. Ha szüksége van valamire, amivel elszórakoztathatja magát, amikor munka közben vagy két óra között pihenőideje van, akkor ezeket a játékokat érdemes lehet letöltenie.
Ezzel a trükkel oldja fel telefonja fagyasztását. Ha úgy találja, hogy a képernyő befagyott, nyomja meg az Alvás/Ébresztés gombot. Ha ez nem működik, nyomja meg újra a Home gomb megnyomásával egyidejűleg. Kap egy lehetőséget, hogy csúsztassa ki a kikapcsoláshoz. Ez lehetővé teszi a hard reset elvégzését, így kikapcsolhatja a telefont, majd újra bekapcsolhatja.

Érintse meg és tartsa lenyomva bármelyik ikont az iPhone képernyőjén, és elkezdenek táncolni. Ezután mozgathatja őket, mappákba csoportosíthatja őket, vagy akár törölheti is azokat, amelyeket nem szeretne. Ez egy egyszerű módja annak, hogy a képernyőjét rendben tartsa, és az alkalmazásokat használatra készen tartsa.

Ha olyan ön is, mint a legtöbb iPhone-tulajdonos, akkor imád fényképeket készíteni a készülékkel. Szeretné azonban, ha lenne lehetősége előnézetben megnézni az éppen készített képet? Ezt az egyszerű eljárást követve megteheti. Miután elkészítette a fényképet, kezdje a képernyő bal oldalán, és húzza az ujját jobbra. Ezáltal megjelenik a legutóbb készített kép előnézete.

Az iphone képernyőjének tisztításához csak mikroszálas kendőt használjon. Bármi más valószínűleg túlságosan csiszoló hatású, és valójában kárt okozhat, még akkor is, ha van képernyővédő. Ne feledje, hogy mindig tartson kéznél mikroszálas kendőt, hogy ne essen kísértésbe semmi mást használni a telefon tisztításához.

Az iPhone térképalkalmazásából könnyedén kaphat útbaigazítást. A Könyvjelző gombot használhatja a kiindulási és végpontok, a kapcsolatok és a legutóbbi helyszínek számára. Az első dolog, amit ezzel az alkalmazással érdemes megtennie, hogy könyvjelzővel jelöli a címét, hogy útbaigazítást találjon a tartózkodási helyére és onnan. Ezzel sokkal gyorsabbá és egyszerűbbé teheti a navigációt.

Ha Safarit használ az iPhone-ján, akkor meglehetősen könnyen nagyobbra teheti a billentyűzetet. A címsor megérintése előtt csak fordítsa vízszintesen az iPhone-t. Ezáltal a Safari automatikusan vízszintes üzemmódba kerül, és így a billentyűzet sokkal nagyobb lesz. A normál billentyűzethez való visszatéréshez fordítsa vissza a telefont normál helyzetbe.

Most, hogy megtanult néhány tippet és trükköt az iphone-nal való munkavégzéshez, a következő szintre emelheti iphone-élményét. Ha időt szán a telefon megismerésére, akkor elégedettséggel töltheti el, hogy a pénzét is megéri. Kezdje tehát most alkalmazni ezeket a tippeket!

veszélyes hulladék lerakó árak, sittes konténer méretek, szemetes konténer, konténeres autó, hulladék elszállítás budapest, 3 köbméteres konténer ára, olcsó konténer árak

 

1. veszélyes hulladék lerakó árak

2. sittes konténer méretek

3. szemetes konténer

4. konténeres autó

5. hulladék elszállítás budapest

6. 3 köbméteres konténer ára

7. olcsó konténer árak

veszélyes hulladék lerakó árak, sittes konténer méretek, szemetes konténer, konténeres autó, hulladék elszállítás budapest, 3 köbméteres konténer ára, olcsó konténer árak

A bejegyzés trackback címe:

https://gazszerelesbudapest.blog.hu/api/trackback/id/tr8117896079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása